200字范文,内容丰富有趣,生活中的好帮手!
200字范文 > Too much TV watching can harm children's ability to learn and even reduce their chances of

Too much TV watching can harm children's ability to learn and even reduce their chances of

时间:2021-03-26 12:02:50

相关推荐

Too much TV watching can harm children's ability to learn and even reduce their chances of

问题补充:

Too much TV watching can harm childrens ability to learn and even reduce their chances of getting a college degree, new studies suggest in the latest effort to examine the effects of television on children.

One of the studies looked at nearly 400 northern California third-graders. Those with TVs in their bedrooms scored about eight points lower on math and language arts tests than children without bedroom TVs.

A second study, looking at nearly 1000 grown-ups in New Zealand, found lower education levels among 26-year-olds who had watched lots of TV during childhood. But the results don prove that TV is the cause and don rule out that already poorly motivated youngsters(年轻人)may watch lots of TV.

Their study measured the TV habits of 26-year-olds between ages 5 and 15. Those with college degrees had watched an average(平均)of less than two hours of TV per weeknight during childhood, compared with an average of more than 2 1/2 hours for those who had no education beyond high school.

In the California study, children with TVs in their rooms but no computer at home scored(得分)the lowest while those with no bedroom TV but who had home computers scored the highest.

While this study does not prove that bedroom TV sets caused the lower scores, it adds to findings that children shouldn have TVs in their bedrooms.

【小题1】According to the California study, the low-scoring group mightA.have watched a lot of TVB.not be interested in mathC.be unable to go to collegeD.have had computers in their bedrooms【小题2】What is the researchers understanding of the New Zealand study results?A.Poorly motivated 26-year-old watch more TV.B.Habits of TV watching reduce learning interest.C.TV watching leads to lower education levels of the 15-year-olds.D.The connection between TV and education levels is difficult to explain【小题3】What can we learn from the last two paragraphs?A.More time should be spent on computers.B.Children should be forbidden from watching TV.C.TV sets shouldn be allowed in childrens bedrooms.D.Further studies on high-achieving students should be done.【小题4】What would be the best title for this text?A.Computers or TelevisionB.Effects of Television on ChildrenC.Studies on TV and College EducationD.Television and Childrens Learning HabitA

答案:

(答案→)A

解析:本文讲述了几个对于电视对学生的学习成绩影响的研究,告诉我们如果看了太多的电视,对孩子的学习有很大的负面影响。

【小题1】A 推理题。根据第二段Those with TVs in their bedrooms scored about eight points lower on math and language arts tests than children without bedroom TVs.说明这些孩子可能看了太多的电视,进而影响了他们的学习,故A正确。

【小题2】D 推理题。根据地是安段3,4行But the results don prove that TV is the cause and don rule out that already poorly motivated youngsters(年轻人)may watch lots of TV.说明原因很难说还没有完全排除别的因素。故D正确。

【小题3】C 细节题。根据文章最后一句it adds to findings that children shouldn have TVs in their bedrooms说明在孩子的房间里不应该放电视,这会影响他们的学习。故C正确。

【小题4】B 主旨大意题。根据文章主题段第一段Too much TV watching can harm childrens ability to learn and even reduce their chances of getting a college degree, new studies suggest in the latest effort to examine the effects of television on children.说明被讲述的就是但是对孩子学习的影响的研究。故B正确。

本内容不代表本网观点和政治立场,如有侵犯你的权益请联系我们处理。
网友评论
网友评论仅供其表达个人看法,并不表明网站立场。