200字范文,内容丰富有趣,生活中的好帮手!
200字范文 > Chinese government has decided to give up the rules of food with no checking .According to

Chinese government has decided to give up the rules of food with no checking .According to

时间:2020-01-17 04:49:57

相关推荐

Chinese government has decided to give up the rules of food with no checking .According to

问题补充:

Chinese government has decided to give up the rules of food with no checking .According to the Xinhua News, from September 17th , , Chinese government decided to give up the rules of food with no checking. Many people said yes to it. The officer said that these days, the food safety accident about children milk of Sanlu made the government decide to give it up. In order to keep the food safe and people healthy, Chinese government said that all the food must be checked. The rule of food with no checking made in 1999 was given up from that day.

“I think if the companies get the food with no checking, they will never check their food. It gives them the chance of making the food of poor quality,” an old man said in the shop. “ I hope our government not only gives it up, but also makes some strong rules to manage the companies,” a young woman told us. “ The important point is our government should send officers to the companies and check their food every time,” a shop owner said. A young expert of food safety said, “ The department of government should take the food from the shop or supermarket and check, not ask them to send. In that way, we can get the real checking.”

But in order to keep people’s health, the government asks the officers to check all the food before they are sent to the shop or supermarket. That means all the food must be checked before they are sold.

【小题1】You may read the passage .A.in a letterB.in a bookC.in a newspaperD.in a magazine【小题2】Chinese government decided to give up from September 17, .A.food check rulesB.the rules of food with checkingC.the rules of food with no checkingD.checking all the food before they are sold【小题3】Many people to check all the food.A.agree withB.disagreeC.agreementD.agree【小题4】A young expert of food safety think the government should.A.make some strong rules to manage the companies.B.take food from shop or supermarket and checkC.ask the companies to send food and checkD.send more officers to the company to check the food.【小题5】According to the officer’s idea, all the food before they are sold.A.must be checkedB.must be stored C.must be handed inD.can be stored for a long timeC

答案:

(答案→)C

解析:本文主要讲述的是食品安全监测问题。

【小题1】细节理解题.根据文章第一段第二行可知。

【小题2】细节理解题.根据文章第一段第一行可知。

【小题3】细节理解题. 根据Many people said yes to it。这句话可知。

【小题4】细节理解题.根据文章第二段倒数二,三两行可知。

【小题5】细节理解题.根据文章最后一段最后一句可知。

本内容不代表本网观点和政治立场,如有侵犯你的权益请联系我们处理。
网友评论
网友评论仅供其表达个人看法,并不表明网站立场。