200字范文,内容丰富有趣,生活中的好帮手!
200字范文 > One day a strong cowboy was traveling on his horse when he saw a bar. He decided to stop f

One day a strong cowboy was traveling on his horse when he saw a bar. He decided to stop f

时间:2021-04-29 22:54:48

相关推荐

One day a strong cowboy was traveling on his horse when he saw a bar. He decided to stop f

问题补充:

One day a strong cowboy was traveling on his horse when he saw a bar. He decided to stop for a few drinks, so he tied(拴) his horse outside the bar, walked into the bar and ordered two bottles of beer. This cowboy was new in town. He looked around and noticed some people making faces to him. He guessed that they might play some tricks (把戏) on him, but he said nothing and continued to drink. After drinking, he walked out of the bar and found his horse lost.

However, he kept calm, came back into the bar, and said slowly, I don know what you fools did to my horse out there… but Im leaving in five minutes, and by then if my horse isn back where its supposed to be, well … I have to do here what I did in Texas! The cowboy added, And I don want to do what I did in Texas! After hearing these words, the other customers seemed a little bit frightened.

The cowboy went back to his seat and ordered another two bottles of beer. After five minutes, he walked out and found his horse tied where it was supposed to be.

Just as he was leaving, the boss of the bar came up and asked curiously (好奇地) , What was the thing that you did in Texas but you didn want to do here?

The cowboy turned to the boss and replied in a low voice, I had to walk home!

根据短文内容,选择最佳答案。(5分)

【小题1】 That day the cowboy tied his horse outside before he wanted to drink.A.the barB.he hotel C.the store D.the restaurant【小题2】After a few drinks, the cowboy found his horse.A.ill B.dead C.asleep D.lost【小题3】The cowboy drank of beer at the bar in all.A.five bottles B.four bottles C.three bottles D.two bottles【小题4】In Texas, the cowboy had to when he couldn find his horse.A.walk home B.argue with othersC.call the police D.ask the boss for help【小题5】 From the passage, we can know .A.the cowboys look frightened the customersB.the cowboy kept calm because he was strongC.the cowboy also played a trick on the customers at the barD.The cowboy would fight with others if he couldn find his horseA

答案:

(答案→)A

解析: 略

本内容不代表本网观点和政治立场,如有侵犯你的权益请联系我们处理。
网友评论
网友评论仅供其表达个人看法,并不表明网站立场。